Neden HTS Analiz Programı?

HTS kayıtlarının incelenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması oldukça dikkat ve uzmanlık gerektiren bir konudur. Bazı dosyalarda on binlerce satır HTS verisi bulunabiliyor. Bunu elle (manuel) olarak analiz etmeyi hayal edebiliyor musunuz? Diyelim yapıldı, saatler günler birbirini kovaladı, harcanan o kadar zamandan sonra yapılan o analiz ne kadar sağlıklı olabilir? Ya bir yer gözden kaçtıysa? Bu soruları sormaya başladığınız zaman, diğer sorularda arkasından gelmeye başlıyor ve insan bir şeylerin yanlış olduğunu fark ediyor.

İşte bu bu noktada insanoğlu teknolojinin nimetlerinden faydalanmak istiyor. HTS Analiz Programı aklınızdaki o soruların tamamını yok ederek, doğru bilgiye kısa zamanda ulaşmanızı sağlıyor

On binlerce satır, yüzlerce dosyadan oluşan analiz yalnızca dakikalar sürüyor.Onlarca numaranın ortak görüştüğü kişilerin bulunması ya da ortak baz istasyonlarının analizi saniyeler içerisinde gerçekleşiyor. Bu ve bunun gibi bir çok özellik HTS Analiz Programı ile sizlere sunuluyor.

BTK'dan gelen veriler (excel dosyaları) üzerinde hiç bir değişiklik yapmadan analiz yaptırabilirsiniz. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde karmaşadan uzak, amaca uygun bir şekilde analizinizi gerçekleştirebilirsiniz.

HTS Analiz Programı sadece HTS kayıtlarının analizi için oluşturulmuş ilk ve tek programdır. HTS raporlamasının kolay yapılabilmesi amacıyla HTS kayıtları ile yapılabilecek ne varsa HTS Analiz Programı ile sizleri bekliyor.

Bırakın zamanınız size kalsın!

Son Yazılar